Banner

Karmički horoskop

PDF Print E-mail

KARMIČKI HOROSKOP

Karma je univerzalni zakon pravde ili zakon uzroka i posljedica (akcija/reakcija, usud, sudbina). Drugim riječima, “ono što sijemo, to i žanjemo”. Ovisno o našim aktivnostima u ovom fizičkom svijetu kroz cijeli niz ponovnih utjelovljenja (reinkarnacija), u sadašnjem životu uživamo ili ispaštamo posljedice svojih djela iz prošlih inkarnacija. Pri spominjanju prošlih inkarnacija, valja nadodati kako je zakon karme vrlo tijesno vezan uz postojanje reinkarnacije (ponovno utjelovljenje, život nakon života), te da je ova dva zakona svemira gotovo nemoguće razdvojiti.
Jyotish, vedska astrologija, priznaje i vrlo pažljivo razmatra i objašnjava ova dva suptilna zakona. On nam govori kako je karma sastavni dio svakoga od nas i to od trenutka našeg ulaska u ovaj fizički, materijalni svijet, pa zato njezine posljedice mogu biti vrlo stare. Sva živa bića u ovom pojavnom svijetu, pojašnjava Jyotish, od davnina se zapliču u posljedice vlastite karme te tako ispaštaju ili uživaju njezine plodove.
Ukoliko želimo nepredovati prema razvoju svoje evolutivne svijesti i težiti oslobođenju od vezanosti za ovaj pojavni, fizički svijet, tada neizbježno moramo pročistiti svoju karmu koju smo "izgradil"i i naslijedili iz svojih prošlih života. S vremenom, kako napredujemo iz života u život u svojoj evoluciji svijesti, količina naših karmičkih dugova postaje sve manja, što se lako uočava u smanjenom intenzitetu karmičkih planetarnih konfiguracija u našoj natalnoj karti (Rashi Chakra ili Janma Kundali). Iz tog razloga, ovisno o stupnju napredovanja, ne nalaze se u svačijoj natalnoj karti rođenja “teške” i kompleksne karmičke konfiguracije. To, dakako, ne znači kako je osoba nerazvijena, ili nema karmičkih obaveza iz prošlih života koje treba “otplatiti”, već ukazuje na to da ne postoji drevni teret karme koji pritiska osobu a koju ona treba razriješiti upravo u ovom životu. Treba shvatiti kako stupanj “otplate i razrješavanja” karmičkih dugova ovisi o slobodi našeg izbora. Katkad, neki od nas prihvaćaju “otplatu” veće količine karmičkog duga u samo jednom životu, a drugi opet pristaju na “odrađivanje” tek njenog manjeg dijela, razvlačeći ovu “otplatu” kroz nekoliko inkarnacija.

Što sadrži “Karmički horoskop”?

U karmičkom horoskopu, uz pomoć drevnog znanja Jyotisha, analiziramo planetarne konfiguracije u vašoj natalnoj karti (horoskopu) koje su od ključne važnosti za vaš sadašnji materijalni i duhovni prosperitet. Ovaj horoskop pomaže da lakše uočite smjer do vašeg osobnog razvoja, kao i vaše glavne karmičke dužnosti koje nikako ne biste trebali zaobići.
Pitanja koja razmatramo su sljedeća:

  • Što je glavna svrha ili misija vašeg sadašnjeg života?
  • Koje su to mane, slabosti i nedostaci koje vučete za sobom iz ranijih života, a morate ih se osloboditi u ovom životu?
  • Što je to s čime se najviše sukobljavate unutar sebe?
  • Što uzrokuje neravnotežu vašeg karaktera?
  • Što blokira ispunjenje vaših ideja i ciljeva?
  • Koje životne lekcije morate usvojiti?

Više o ovom horoskopu možete saznati na "Horoskop informacije".

Za dodatne informacije o ovom horoskopu slobodno se obratite na e-mail ili na mob. 091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 18:00 sati).


DOPUNSKE INFORMACIJE O NARUDŽBAMA

• Vaš horoskop šaljem u privitku (attachu) isključivo e-mailom (na Vašu e-mail adresu), i to u PDF formatu. (Za čitanje PDF formata potrebno je imati na računalu instaliran besplatan Adobe Reader program. Ukoliko ga slučajno nemate, ovaj besplatan program možete skinuti s adrese: http://get.adobe.com/reader/)

 
Nalazite se ovdje