Banner

Tečajevi i edukacija

PDF Print E-mail

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o (1) online tečajevima numerologije koji su podijeljeni u nekoliko stupnjeva. Pročitajte ovdje što o našim online tečajevima numerologije kažu naši polaznici i studenti. U planu je i tečaj Jyotisha - vedske ili indijske astrologije.

Izgled Rashi chakre (natalne karte) Republike Hrvatske

Što se tiče numerologije, nakon Početnog stupnja (Mala škola numerologije) i Srednjeg stupnja (Tečaj 1. stupnja – Osobni numeroskop i Tečaj 2. stupnja – Progresivni numeroskop) možete upisati i dva napredna certificirana tečaja numerologije:

• Tečaj 3. stupnja – Sudbinski osobni numeroskop (Napredni stupanj)
• Tečaj 4. stupnja – Sudbinski progresivni numeroskop (Napredni stupanj)

Tablica ključnih lekcija Arhetipskih i Karizmatičnih brojeva

Više o tečajevima numerologije možete saznati na Informacije o tečajevima numerologije.

Također, možete naručiti i profesionalni priručnik "Numerološke tablice". Ovaj priručnik sadrži 34 najvažnije numerološke tablice koje su vam potrebne za amaterski ili profesionalni numerološki rad.

Informacije i obavijesti o tečajevima periodično će biti ažurirane na našoj web-stranici (Tečajevi). Molimo vas stoga da redovno posjećujete našu stranicu kako biste bili u tijeku događanja. Ukoliko želite da Vas o njima osobno obavijestimo, slobodno nas kontaktirajte e-mailom kako bismo Vas mogli uvrstiti u našu news/bazu podataka.

Želimo Vam mnogo uspjeha u stjecanju korisnih saznanja, kao i u razotkrivanju drevnih metoda predviđanja ljudske sudbine - Jyotisha i numerologije!

 
Nalazite se ovdje