Banner

Tečaj vedske astrologije

PDF Print E-mail

Tečaj vedske astrologije

Profesionalni Tečaj Jyotisha, vedske astrologije, Parashara sustav, sastoji se od 3. stupnja (podijeljen je u deset dijelova):

1. Početni stupanj
2. Srednji stupanj
3. Napredni stupanj


Ovaj Tečaj pokriva (1) početnu, (2) srednju, (3) naprednu i (4) profesionalnu razinu znanja.

U početnom dijelu tečaja "Početni stupanj 1. dio - Uvod u vedsku astrologiju" upoznajemo vas s temeljnim elementima i čimbenicima koji su od vrlo važnog značaja za načiniti prve korake u prakticiranju Jyotisha, kao što su: izrada natalne karte, planeti u astrološkim kućama (bhavama) i znakovima (rashiji), važnost lagne (podznak, ascendent), nakshatrama (Mjesečeve zvijezde), Navamshom (Podjelna karta), Maha dashama (ciklusi planeta), Gocharom (tranziti planeta) i početnom analizom natalne karte.
U ovom dijelu Tečaja nudimo niz praktičnih primjera u natalnim kartama (Janma Kundali, Rashi Kundali) svjetski poznatih osoba.

Nakon ovog 1. dijela, “Uvod u vedsku astrologiju”, sljedeći nastavak Tečaja vedske astrologije nosi naziv “Početni stupanj 2. dio - Planeti, kuće i znakovi”. U njemu ćemo dati puno detaljnije opise ova tri esencijalna čimbenika - planeta (grahe), kuća (bhave) i znakova (rashiji).

Nakon ovog 2. dijela, slijedi “Početni stupanj 3. dio - Položaji, aspekti i konjukcije”. U ovom ćemo dijelu detaljno opisati sve važne čimbenike koji proizlaze iz položaja, aspekata i konjukcije planeta u natalnoj karti.

S ovim 3. dijelom završava Početni stupanj, nakon kojega slijedi Srednji stupanj, koji je također podijeljen u tri dijela, a Tečaj završava Naprednim stupnjem koji je podijeljen u četiri dijela. Dakle, ukupno vas očekuje deset dijelova Tečaja vedske astrologije - Parashara sustav - u kojima ćete dobiti svo potrebno znanje za ispravnu analizu i tumačenje horoskopa, kao i za uspješno predviđanje budućih zbivanja.


METODA RADA TEČAJA JYOTISHA (VEDSKA ASTROLOGIJA)

Tečaj možete pohađati na dva načina:

1. Učenje od doma (Home-Study)
2. Predavanje i radionica


Kod prvog načina, “Učenje od doma” (Home-Study), nakon izvršene uplate, na vašu kućnu adresu šaljemo priručnik. Nakon toga, započinjete s učenjem. Ukoliko imate nekih nejasnoća i poteškoća, imate pravo na stručnu pomoć i potporu tijekom svladavanja lekcija, a dobivate je e-mailom (u roku od 2-3 radna dana). Ovdje je vrlo važno napomenuti da se studenti strogo drže upita isključivo vezanim uz tematiku Tečaja i to tako da jasno navedu Poglavlje i broj stranice na kojoj su naišli na određeni problem u svladavanju gradiva.
Posebno dobra strana ove metode Tečaja je što sami određujete svoj tempo učenja i rok za predaju vaših zadataka.

Kod drugog načina, “Predavanje i radionica”, Tečaj se održava u Zagrebu. “Predavanje i radionica” traje 1 dan (6 sati predavanja + 1 sat odmora i stanke za ručak te kratke stanke od 5-10 minuta između svakog sata). Za sudjelovanje na “Predavanju i radionici” potrebno je uplatiti cijeli iznos 7 dana prije početka ovog Tečaja. U slučaju nemogućnosti dolaska iz opravdanih razloga (vrijeme otkazivanja mora biti izvršeno najkasnije 2 dana prije zakazanog termina), vraćamo 80% uplaćenog iznosa.
Sve informacije glede “Predavanja i radionice” možete saznati na ovoj Internet stranici, na kojoj ćemo redovno objavljivati sve najave, termine i potrebne podatke glede ove metode Tečaja.


STRUČNA POMOĆ I POTPORA

Svi registrirani studenti/polaznici Tečaja “Učenje od doma” (Home-Study) i “Predavanje i radionica” imaju pravo na stručnu pomoć i potporu do dobivanja potvrde (certifikata).


KAKO DO CERTIFIKATA

“Jyotish Vidya” centar iz Zagreba nudi mogućnost dobivanja certifikata za sva tri dijela Tečaja vedske astrologije, Parashara sustav, i to za Početni, Srednji i Napredni stupanj, dakle, tri potvrde/certifikata. U svakom završnom dijelu određenog stupnja (Početni, Srednji i Napredni) dobit ćete određeni zadatak koji ćete morati riješiti kako biste dobili certifikat. Ne brinite se, nema vremenskog ograničenja za rješavanje zadatka. Možete ga riješiti kada god vi to želite. Nakon ocjene za uspješno rješavanje zadatka primit ćete certifikat na svoju adresu.
Certifikat/i se ne upisuje u radnu knjižicu.


ROK ZA PREDAJU ZADATAKA

Ne postoji određeni rok kada trebate poslati riješene zadatke. Drugim riječima, to možete učiniti kada se osjetite spremnim za ovaj korak, a to kod nekoga može biti za dva tjedna, kod nekoga drugog, pak, za dva mjeseca ili možda za godinu dana. Sami odredite svoj tempo učenja i rok za predaju vaših zadataka. Dakle, nema zastare glede ovoga roka.


PRIRUČNICI ZA TEČAJ VEDSKE ASTROLOGIJE

Svi naši profesionalni priručnici sadrže između 200 i 300 stranica teksta (A4 format) sa cjelovitim, stručnim objašnjenjima i brojnim praktičnim primjerima.
Kod metode “Učenje od doma” (Home-Study) priručnik/e šaljemo na vašu kućnu adresu, a kod metode “Predavanje i radionica” priručnik/e dobivate “na ruke” prije početka predavanja.
Priručnici su pisani latinicom, na hrvatskom jeziku.


AUTOR TEČAJEVA

Autor tečajeva je Nikola Đurđević, profesionalni vedski astrolog i numerolog iz Zagreba.


DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije o Tečaju Jyotisha, vedske astrologije, možete dobiti putem e-mail adrese:

info@astrologija-tarot-numerologija.com
nikola.durdevic@zg.t-com.hr
nikola.durdevic@xnet.hr

 
Nalazite se ovdje