Banner

Webinar tečaj

PDF Print E-mail

OVAJ TEČAJ TRENUTNO NIJE AKTUALAN! O DRUGIM MOGUĆIM TERMINIMA KOJI SE PLANIRAJU U BUDUĆNOSTI, TJ. TIJEKOM 2017. GODINE, BIT ĆETE PRAVOVREMENO OBAVIJEŠTENI U OVOME ČLANKU.

NUMEROLOŠKI WEBINAR TEČAJ

  • Usporedni numeroskop: Ljubavni i poslovni odnosi

Ljubavni i poslovni odnosi danas su u žiži interesa i od velike važnosti suvremenom čovjeku. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, netrpeljivim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Jesu li se ovakvi loši odnosi i prekidi mogli spriječiti?
Numerologija može ovdje biti od velike pomoći. U ovom Webinaru polaznici će uz pomoć izračunavanja glavnih brojeva, numeroloških tablica za izračunavanje slova i numerološkog obrasca, naučiti jedinstvenu suvremenu metodu izrade usporedne analize (kompatibilnosti) između ljubavnih partnera, supružnika ili poslovnih partnera i primijeniti je u svom praktičnom životu ili u svom profesionalnom radu.

Besplatan materijal (uključen u cijenu tečaja): Knjiga Nikole Đurđevića - “Numerologija: Ljubavni i poslovni odnosi” (tvrdi uvez, 412 stranica, izdanje 2016. – vrijednost knjige 149,00 kn)

Tečaj obuhvaća naprednu razinu numerološkog znanja.


VIŠE O TEČAJU

Prije početka Webinara polaznici primaju poštom gore spomenutu knjigu kako bi se mogli upoznali s temom Webinara i kako bi u slučaju nekih nejasnoća na vrijeme pripremili svoja pitanja.
Nakon što Webinar završi, u roku od 48 sati polaznici primaju i download link snimljenog Webinara u MPG4 formatu (video).
Za Webinar tečaj potrebno je imati Skype račun + računalo (+ mikrofon i slušalice), laptop, tablet ili mobitel s pristupom Internetu.

Voditelja tečaja: Nikola Đurđević, numerolog i vedski astrolog

Datum i vrijeme održavanja tečaja: -

Cijena tečaja: Uplate i predbilježbe primaju se najkasnije do - (broj je ograničen na sedam polaznika)

Certifikat: Nakon završetka tečaja, polaznici dobivaju certifikat (ne upisuje se u radnu knjižicu).

Informacije i predbilježbe na mob. 091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 16:00 sati) ili na e-mail: info@astrologija-tarot-numerologija.com

Što je webinar?
Webinar (eng. Webinar – web based seminar) je seminar, prezentacija, predavanje ili radionica koja se prenosi pomoću interneta u stvarnom vremenu, a uključuje zvučnu, tekstualnu ili videokomunikaciju između sudionika koji se nalaze na različitim mjestima. Webinarima se može pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu, a naknadno je moguće preuzeti i pogledati snimku webinara.
Tehnički preduvjet za praćenje webinara je računalo (+ mikrofon i slušalice), tablet ili smart mobitel, koji su spojeni na Internet.


 
Nalazite se ovdje